Standardet tona:

Krenaria jonë, është stafi i kulifikuar në standarte europiane dhe makineritë që firma jonë zotëron, gjë që bën që shërbimi jonë të jetë cilësor dhe i shpejtë.

Lexo me shume

Ne respektojmë ambjentin

Ne jemi të përkushtuar, në respektimin e amjentit përreth dhe njohim mirë impaktin e lëndëve në ambjent. Kjo na bën më shumë të kujdeshëm, në burimet e natyrës dhe lëndëve transportuese.

Lexo me shume

Asetet tona

Asetet tona, jane të standarteve Europiane dhe mirëmbahen nga një staf i specializuar, përgjegjës dhe kompetent në teknologjitë e reja. Kapacitetet e tyre janë të mirmenduara dhe përzgjedhura, për të plotësuar cdo nevojë të klientelës tonë. 

Lexo me shume
General Practice

Asetet tona

sherbimet

Sherbimet Tona

Mediation

Kush Jemi Ne

Te rejat e fundit

Rreth nesh:

Integriteti dhe serioziteti, me të cilën kompania jonë operon, na ka bërë tashmë udhëheqës në tregun e furnizues, transportues dhe tregëtar, duke na bërë kështu bashkëpunues me kompanite më të mëdha vëndase, si dhe te huaja duke rritur kështu dhe portofolin e kompanisë tonë.

Integriteti dhe serioziteti, me të cilën kompania jonë operon...

Kapacitete të reja:

Tashmë, vijmë në treg me kapacitete të reja deri me 38000 kg